Please select facebook feed.

Contact

Wilt U informatie?

E.Mail:           buchmania@gmail.com

Post:               Buchmania, Warnaarslaan 16, 2496 RA  DEN HAAG

Wilt u lid worden van ons gezelschap?

Het verenigingsjaar loopt van Okt t/m Sept. Jaarlijks verschijnen er 2 publicaties,  Büchmania Magazine en de bibliofiele publicatie Büch… en geen Einde. Beiden zijn voor leden gratis. Naast deze twee publicaties verschijnen er regelmatig extra publicaties die voor leden met korting verkrijgbaar zijn en soms ook gratis. Nieuwe leden kunnen drie publicaties uitzoeken als welkomstgeschenk.

We organiseren jaarlijks meerdere excursies en bijeenkomsten waarvan er twee vast staan.   Er is een jaarlijkse internationale Boudewijn Büchdag op de 2e zondag van december in het theater van de Openbare Bibliotheek in Amsterdam.   Een dag vol en lezingen,  boekenverkoop en signeren en de presentatie van de nieuwe Buch en.. geen Einde .  Daarnaast is er, meestal op de 2e zaterdag van oktober,  een bijzondere activiteit die we combineren met de ALV en het uitreiken van het nieuwe Büchmania Magazine.

De extra excursies/evenementen zijn vaak naar bijzondere plaatsen, zoals bij musea  of de Koninklijke Bibliotheek. Soms zijn ze twee daags zoals Neutraal Moresnet of Ieper. Als gezelschap ervaren we vaak dat er deuren voor ons open gaan.

De contributie is € 42,=. per jaar en het familielidmaatschap is € 55,=.  Ons banknummer is:   NL47 TRIO 0197902375 t.n.v. Boudewijn Büch Gezelschap Büchmania.  Aanmelden of vragen: Buchmania@Gmail.com